Bedrijfsgegevens:

AK XXVIII

Wilhelminapark 11, 3581 NC Utrecht

Tel: 06 55 78 3344

E-mail: info@aktwentyeight.com

KvK: 61821306

BTW: NL 854503390B01

BIC: INGBNL2a

Verwerking van persoonsgegevens

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het uitvoeren van een overeenkomst met u, de behartiging van ons gerechtvaardigd belang en onze wettelijke plicht.

Wij verwerken voor een bestelling in de (web)winkel de volgende persoonsgegevens: naam, adresgegevens, telefoon gegevens en een emailadres om de bestelling te kunnen bevestigen en versturen.  Voor het ontvangen van de nieuwsbrief of andere mailingen zijn dat een naam  en een emailadres.

Online bestellen

Als u online een aankoop doet, worden uw transactiegegevens geregistreerd om de betaling in orde te kunnen maken. We zijn het belastingtechnisch verplicht om details van iedere aankoop zeven jaar te bewaren.

We hebben voor het afleveren van ons product uw adresgegevens nodig, uw e-mailadres en/of telefoonnummer om u van de levering op de hoogte te houden.

Deze persoonsgegevens delen we waar nodig met externe dienstverleners. Zo heeft het transport bedrijf bijvoorbeeld uw naam en adres nodig om onze producten bij u af te kunnen leveren. Deze externe dienstverleners mogen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om de desbetreffende diensten uit te voeren.

Betaling in de webwinkel

Voor betalingen in de webwinkel werken wij samen met Mollie: Als u als consument (betaler) gebruikmaakt van de dienstverlening van Mollie, worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

  • Uw betaalgegevens (bijvoorbeeld bankrekeningnummer of creditcardnummer);
  • Uw IP-adres;
  • Uw internetbrowser en apparaat type;
  • In sommige gevallen, uw voor- en achternaam;
  • In sommige gevallen, uw adresgegevens;
  • In sommige gevallen, informatie over het product of de dienst die door u werd afgenomen bij onze klant;
  • Overige persoonsgegevens welke u actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch.

Post- en pakketdiensten

Voor het versturen van uw post en pakketten maken wij gebruik van Postnl en DHL of een andere koerier. Alleen de noodzakelijke gegevens voor het versturen van uw brief of pakket worden doorgegeven aan de betreffende bedrijven.

Website

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Zowel onze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. 

Cookies

Cookies zijn kleine die via uw internet-browser op uw computer, mobiele telefoon of tablet worden ge├»nstalleerd. Deze website maakt gebruik van technische en functionele cookies  en mogelijk cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.

Facebook, Instagram

Op de site van AK XXVIII staan mogelijk hyperlinks naar andere websites. AK XXVIII is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacy beleid van websites waarnaar deze site verwijst. 

Veiligheid van opslag

Alle systemen waarin persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software. Op de pagina waar u uw persoonsgegevens verstrekt, wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

Bewaartermijnen

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig. Ordergegevens zijn wij verplicht tot 7 jaar na het plaatsen van de order te bewaren voor de belastingdienst. 

Wijzigingen

AK XXVIII behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring.

Vragen of klachten

Je hebt recht op inzage, rectificatie, wissing en beperking  van uw persoonsgegevens.

Heeft vragen over uw persoonsgegevens en de verwerking daarvan dan kunt u contact opnemen met AK XXVIII info@aktwentyeight.com

Bij klachten, over de manier waarop we uw  persoonsgegevens verwerken of hoe we op uw privacy gerelateerde vragen reageren, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Neem daarvoor contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens (zie hiervoor de website https://autoriteitpersoonsgegevens.nl).